top

Tilbud på badekar…tilbud på spabad – vi har altid gode priser!

Leder du efter et rigtig godt tilbud på et badekar, så bør du klikke ind i vores online butik. Vi har et kæmpe udvalg af alt inden for badekar, spabad, boblebad, udespa, sauna mm. Med andre ord er du kommet til det rette sted, hvis du ønsker at forkæle dig selv med f.eks. et nyt badekar, men samtidig gerne vil have det på tilbud. Vi lagerfører badekar mm. af høj kvalitet og unikt design, og selvom vi blandt andet  har valgt at præsentere nogle af de bedste badekar på markedet, så er vi altid konkurrencedygtig på prisen og har rigtig mange gode tilbud. Altså kan det godt betale sig at holde øje med, hvad der sker i vores online butik – måske dukker der lige det tilbud op, du leder efter! (mere…)



Bobler, massage, lys?… eller et helt almindeligt badekar – vi har alt til salg!

Er du på udkig efter et nyt badekar eller spabad, så har vi rigtig mange til salg, og der vil uden tvivl være et badekar, som også kan friste dig. Vi har et showroom på over 700m2 beliggende i Kolding, hvor du både kan prøve og se alle de typer af badekar, vi har til salg. Ud over det har vi særdeles gode produktinformationer i vores online butik, så du får en udførlig beskrivelse af hvert enkelt badekar eller spabad. Salg af badekar er for os ensbetydende med at give kunden en god oplevelse fra vores første med med dig, til du ligger hjemme i dit badekar og nyder din lethed i vandet og den velvære det varme vand giver dig! (mere…)



Se vores udsøgte udvalg af siddebadekar – vi har altid gode priser!

Det er en udsøgt fornøjelse at kunne læne sig tilbage i et siddebadekar og slappe helt af. Ud over en dejlig stund med tid til selvforkælelse, er der mange fordele ved et siddebadekar. For det første glider du ikke ned i et siddebadekar, som man kan have en tendens til i andre badekar.  Et siddebadekar kan hermed være det helt rigtige valg for dig, hvis du ikke bryder dig specielt meget om at få vand i hovedet. For det andet fylder et siddebadekar ikke så meget, idet de gerne måler mellem 120 – 140cm i længden og 65 – 75 cm i bredden. Derfor er den næste fordel også, at der ikke går så mange liter til at fylde det op til sammenligning med mange andre, så et siddebadekar er ikke så dyr i brug. Med andre ord er der mange gode grunde til at overveje at investere i et siddebadekar, så klik dig rundt på vores hjemmeside og se vores udsøgte udvalg inden for siddebadekar. (mere…)



Et badekar på løvefødder oser af romantik og nostalgi – se vores flotte modeller!

Er der en lille romantikker gemt i dig, eller er du blot til den klassike oldstyle i din badeværelsesindretning, så er et badekar på løvefødder sikkert det helt rigtige valg for dig. Du har nok på et eller andet tidspunkt forstillet dig at sidde i et badekar på løvefødder, hvor sæbeskummet næsten vokser ud over kanten, mens stearinlys og et glas kold hvidvin står ved siden af – næsten som fortidens konger og dronninger. Et badekar på løvefødder udstråler netop den luksuriøsitet og ro, som vi moderne mennesker søger. Har du hang til denne atmosfære, så tillad dig at kigge i vores online butik og bliv inspireret af de flotte badekar på løvefødder, vi har valgt at præsentere. (mere…)