top

Bobler, massage, lys?… eller et helt almindeligt badekar – vi har alt til salg!

Er du på udkig efter et nyt badekar eller spabad, så har vi rigtig mange til salg, og der vil uden tvivl være et badekar, som også kan friste dig. Vi har et showroom på over 700m2 beliggende i Kolding, hvor du både kan prøve og se alle de typer af badekar, vi har til salg. Ud over det har vi særdeles gode produktinformationer i vores online butik, så du får en udførlig beskrivelse af hvert enkelt badekar eller spabad. Salg af badekar er for os ensbetydende med at give kunden en god oplevelse fra vores første med med dig, til du ligger hjemme i dit badekar og nyder din lethed i vandet og den velvære det varme vand giver dig!


 

Vi har alt inden for kategorien velvære til salg – badekar, boblebad, spabad, sauna mm.!

Når vi skriver, at vi har velvære til salg, så skyldes det, at et køb af enten et badekar eller en sauna, er den ekstra detalje, som netop forsøder hverdagen, og som giver dig en mulighed for at koble af i en ellers stresset hverdag. I stedet for at skulle udenbys er det let og bekvemt at kunne nyde samværet med f.eks. sin partner i et badekar derhjemme, mens børnene sover. Investeringen i et badekar giver også mange smil på læben, når man ser sine børn fornøjet plaske rundt i det nye badekar, mens legen med vand bare går der ud af. Så vi har mange gode oplevelser til salg hver dag, som masser af folk får mange års glæde af. Et badekar er med andre ord en god investering i dig og din families velvære.

 

Et badekar kan være mange ting i dag…så lad os vejlede dig!

Vi er eksperter i at finde det badekar, der matcher dine behov. Da vi har mange forskellige typer af badekar til salg, kan det nogle gange være svært at vælge det ene badekar frem for det andet. Du er altid velkommen til at kontakte os eller besøge os i vort showroom i Kolding. Vi vil hellere end gerne vejlede dig, så du kan få et overblik over de badekar, vi har til salg og i samarbejde med dig få os pejlet ind på, hvilket badekar, der et det rigtige for dig.

På følgende link finder du de badekar, vi har til salg:  //www.spacenteret.dk/group.asp?group=1