top

billige badekar til salg – unikt og stort udvalg.

Vi har løbende udsalg i vores online butik og har altid billige badekar mm. til salg. Er du heldig kan du erhverve dig et nyt badekar til det, vi vil kalde næsten foræringspriser. Ud over at vi forhandler billige badekar, så har vi også et stort udvalg i spabade, boblebade samt saunaudstyr. Med andre ord har vi masser af billige produkter  inden for kategorien velvære og selvforkælelse. Vi synes, det skal være enhvers ret at opleve lidt luksus i ny og næ, derfor holder vi priserne i bund, så du altid har mulighed for at finde f.eks. billige badekar eller udespa hos os. Klik dig ind under f.eks. kategorien – spabade, boblebade og badekar – og lad dig inspirere af vores både udsøgte og billige udvalg. (mere…)Tilbud på badekar…tilbud på spabad – vi har altid gode priser!

Leder du efter et rigtig godt tilbud på et badekar, så bør du klikke ind i vores online butik. Vi har et kæmpe udvalg af alt inden for badekar, spabad, boblebad, udespa, sauna mm. Med andre ord er du kommet til det rette sted, hvis du ønsker at forkæle dig selv med f.eks. et nyt badekar, men samtidig gerne vil have det på tilbud. Vi lagerfører badekar mm. af høj kvalitet og unikt design, og selvom vi blandt andet  har valgt at præsentere nogle af de bedste badekar på markedet, så er vi altid konkurrencedygtig på prisen og har rigtig mange gode tilbud. Altså kan det godt betale sig at holde øje med, hvad der sker i vores online butik – måske dukker der lige det tilbud op, du leder efter! (mere…)Bobler, massage, lys?… eller et helt almindeligt badekar – vi har alt til salg!

Er du på udkig efter et nyt badekar eller spabad, så har vi rigtig mange til salg, og der vil uden tvivl være et badekar, som også kan friste dig. Vi har et showroom på over 700m2 beliggende i Kolding, hvor du både kan prøve og se alle de typer af badekar, vi har til salg. Ud over det har vi særdeles gode produktinformationer i vores online butik, så du får en udførlig beskrivelse af hvert enkelt badekar eller spabad. Salg af badekar er for os ensbetydende med at give kunden en god oplevelse fra vores første med med dig, til du ligger hjemme i dit badekar og nyder din lethed i vandet og den velvære det varme vand giver dig! (mere…)