top

Søger du efter et badekar, der kan placeres i et hjørne, så kig her!

Er du ved at indrette dit nye badeværelse og leder efter et badekar, som kan stå i et hjørne, så har vi det helt rigtige udvalg. En fordel ved at placere et badekar i et hjørne er mange gange, at du får udnyttet rummets plads optimalt og får et bedre gangareal ud af det, men selvfølgelig er det helt op til rummets udformning om dit badekar skal placeres i et hjørne, langs en væg eller midt i rummet. Nogle gange kan det være svært selv at overskue, da mulighederne er mangfoldige, og der findes mange forskellige typer af badekar, som er skabt til at stå i et hjørne. Lad os hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning, hvad enten dit badekar skal stå i et hjørne eller andets steds. (mere…)Bobler, massage, lys?… eller et helt almindeligt badekar – vi har alt til salg!

Er du på udkig efter et nyt badekar eller spabad, så har vi rigtig mange til salg, og der vil uden tvivl være et badekar, som også kan friste dig. Vi har et showroom på over 700m2 beliggende i Kolding, hvor du både kan prøve og se alle de typer af badekar, vi har til salg. Ud over det har vi særdeles gode produktinformationer i vores online butik, så du får en udførlig beskrivelse af hvert enkelt badekar eller spabad. Salg af badekar er for os ensbetydende med at give kunden en god oplevelse fra vores første med med dig, til du ligger hjemme i dit badekar og nyder din lethed i vandet og den velvære det varme vand giver dig! (mere…)Leder du efter et firkantet badekar eller andre særlige udformninger – vi har alle slags!

Er dit badeværelse ved at blive nyrenoveret og trænger det lige til den ekstra detalje, så kan det være at et helt firkantet badekar eller et helt rundt badekar lige sætter prikken over i´et. Vi har et kæmpe sortiment inden for badekar, og mange af vores modeller har lige et særligt tvist, som gør dem interessante. Klik dig inden på nedenstående links, og se alle de muligheder der er lige fra et firkantet badekar til diverse skæve former. (mere…)Leder du efter et stilrent hjørnebadekar, så læs her!

Søger du efter et hjørnebadekar, så forhandler vi et væld af forskellige typer under denne kategori. Vi kan tilbyde op mod 40 forskellige modeller inden for hjørnebadekar, så udvalget er stort. Et hjørne badekar kan variere meget i udformning fra mere runde og bløde former til mere kantede og enkelte former, så det er vigtigt at gøre sig nogle tanker omkring den ønskede stil. Når du har målene på dit kommende badeværelse, så tøv ikke med at kontakte os. Vi kan i samarbejde med dig finde den optimale løsning, så du får det hjørnebadekar, som passer bedst i relation til både mål, behov og stil. (mere…)