top

Et badekar på løvefødder oser af romantik og nostalgi – se vores flotte modeller!

Er der en lille romantikker gemt i dig, eller er du blot til den klassike oldstyle i din badeværelsesindretning, så er et badekar på løvefødder sikkert det helt rigtige valg for dig. Du har nok på et eller andet tidspunkt forstillet dig at sidde i et badekar på løvefødder, hvor sæbeskummet næsten vokser ud over kanten, mens stearinlys og et glas kold hvidvin står ved siden af – næsten som fortidens konger og dronninger. Et badekar på løvefødder udstråler netop den luksuriøsitet og ro, som vi moderne mennesker søger. Har du hang til denne atmosfære, så tillad dig at kigge i vores online butik og bliv inspireret af de flotte badekar på løvefødder, vi har valgt at præsentere.

Tid til selvforkælelse – et badekar på løvefødder giver dig den eksklusive følelse!

Et badekar på løvefødder er romantisk og luksuriøst. Netop de flotte udskæringer, der ses på sådanne løvefødder giver dette luksuriøse præg. Desuden har et badekar på løvefødder bløde former, som er med til at skabe hygge og harmoni i rummet. Den klassiske stil, som et badekar på løvefødder udstråler, kan også viderføres i armaturet. Vi forhandler også klassiske gulvarmaturer med utrolig mange flotte detaljer.  Et klassisk armatur er næsten en uundværlig detalje til et badekar på løvefødder, hvis du vil fuldende den romantiske og klassike stil. Et gulvarmatur der passer til et badekar på løvefødder kan både fås i henholdsvis guld, bronze eller sølv.

Badekar på løvefødder kan erhverves i en kort og en lang model

Alt efter dit behov kan du købe både et kort eller et langt badekar på løvefødder hos os. Et badekar på løvefødder fås i målene 165 cm eller 180 cm. På nedenstående link kan du se dem. Er du stadig i tvivl om dit badekar skal have løvefødder, eller leder du efter andre typer af badekar med et luksuriøst look, så klik dig rundt i vores online butik. Var har alt inden for badekar, spabad og boblebad.