top

Tilbud på badekar…tilbud på spabad – vi har altid gode priser!

Leder du efter et rigtig godt tilbud på et badekar, så bør du klikke ind i vores online butik. Vi har et kæmpe udvalg af alt inden for badekar, spabad, boblebad, udespa, sauna mm. Med andre ord er du kommet til det rette sted, hvis du ønsker at forkæle dig selv med f.eks. et nyt badekar, men samtidig gerne vil have det på tilbud. Vi lagerfører badekar mm. af høj kvalitet og unikt design, og selvom vi blandt andet  har valgt at præsentere nogle af de bedste badekar på markedet, så er vi altid konkurrencedygtig på prisen og har rigtig mange gode tilbud. Altså kan det godt betale sig at holde øje med, hvad der sker i vores online butik – måske dukker der lige det tilbud op, du leder efter!


 

Vores faste priser er priser ala tilbud, så find dit nye badekar hos os!

En fordel ved at handle online hos os er de faste lave priser og de mange tilbud, vi konstant har. Samtidig kan vi tilbyde dig den service og vejledning, som du fortjener. Vi har en 700 m2 stor udstilling i Kolding, hvor du kan prøve det badekar eller spabad du er interesseret i, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål angående et specifikt badekar eller en andt produkt, der f.eks. er på tilbud.

 

Få den rigtige vejledning, når du vælger dit nye badekar.

Vi sætter en ære i at sørge for at vore kunder får det rigtige badekar eller boblebad med hjem. Derfor vil vi meget gerne i samarbejde med dig finde frem til f.eks. det badekar. der opfylder dine behov og drømme. Der er mange badekar at vælge i mellem og mange kombinationsmuligheder, hvis du vil opbygge et spabad, så tøv endelig ikke med at kontake os. Vi hjælper hellere end gerne med at finde det helt rigtige tilbud til dig!