top

Spabad

Hos os finder du Danmarks største udvalg af spabade. Du kan se alle vores modeller online på www.spacenteret.dk, hvor du kan shoppe døgnet rundt.

Vil du gerne se , røre og evt. prøve at sidde i de forskellige modeller, har du rig mulighed både i vores afdeling i Kolding og Slagelse. Du kan se vores åbningstider her. Spabade kan som alt andet fås i mange kvaliteter, en af de ting du skal være opmærksom på når du vælger spabad er hvilken kvalitet det er lavet, det er vigtigt at spabadet er gel coatet, så det ikke gulner med alderen. En anden væsentlig ting du skal være opmærksom på er hvilken styring der sidder i spabadet. Hos SPAcenteret er du sikret den bedste kvalitet med vores Europæiske Victory spa.

Et spabad fås i mange forskellige størrelser, der passer til en eller flere personer. Mulighederne er også mange, lige meget om du ønsker et firkantet eller et hjørne spabad. Leder du efter et godt tilbud, se vores kampagne modeller her.

Har du brug for råd og vejledning kontakt os gerne på tlf. 76  30 15 85 for rådgivning.

Se alle vores spabade her

Et af vores mange spabade modeller - se hele udvalget på www.spacenteret.dk

Et af vores mange spabade modeller – se hele udvalget på www.spacenteret.dk

 Køb nyt spabad

Køb nyt spabad – Se vores kampagne modeller og tilbud her.

Overvejer du at købe et spabad, så gå ikke glip af Danmarks største udvalg. Hos SPAcenteret finder du et bredt udvalg af spabade, vi har hjørnespabade og firkantede spabade i størrelser fra 135 cm til 200 cm.

Vi giver gerne råd og vejledning i forbindelse med dit køb af spabad. Vores udvalg består bla. af det brede sortiment fra Victory spas, der er kendt for det flotte design og kvalitet i højsæde.

De fleste spabade kan du få bygget efter ønske, det betyder at du først vælger udseendet og størrelsen på dit spabad, bagefter massagesystem og evt. tilvalg.

Vil du hellere købe et spabad der er færdigt, og samtidigt gøre en god handel? Kan vi anbefale dig at kigge på vores kampagne tilbud, eller vores spabade på udsalg.

Har du spørgsmål ang. køb af spabad er du  meget velkommen til at kontakte os på telefon 76 30 15 85 – besøge vores hjemmeside www.spacenteret.dk – du er også altid meget velkommen til at kigge forbi vores showroom, enten i Kolding / Bjert.

På gensyn hos SPAcenteret

spabad

køb.spabadSpabad – hvorfor du skal vælge et spabad

Spabad – hvorfor skal du vælge et spabad? Med et spabad kan du skabe din helt egen oase på dit badeværelse, og bare nyde roen og det varme rislende vand.

Finder du også ro ved vand? Et spabad kan være nøglen tilbage til dit rette element. Lyden af rislende vand i dit spabad bringer en helt naturlig ro i krop og sjæl. Kender du følelsen af at synke ned i et varmt karbad, den prikkende fornemmelse i huden, og det varme vand der får dine muskler til at slappe af. I et spabad får du den følelse og mere til.  For et spabad er mere end et badekar, med den behagelige luft og vand massage, er det ren velvære. Massagen fra alle dyserne og det varme vand blødgører dine muskler og din blodcirkulation øges. Du vil opleve en ro sænke sig, spændinger og stress vil stille og roligt blive reduceret. Du kan blive i dit spabad så længe du synes det er behageligt. Da de fleste spabade holder vandet varmt ved hjælp af et varmelegeme, betyder det at du kan nyde dit bad i længere tid, end hvis det blot var et badekar. For nogen kan det at lytte til afslappende musik, eller læse en bog fuldende oplevelsen i spabadet. Spabade har også en ekstra detalje, nemlig lysterapi. Farver påvirker vores fysiske og psykiske velvære, farverne virker forskelligt og i de fleste spabade har du mulighed for at vælge eller kombinerer hvilke farver du har lyst til at nyde. Spabade kan fås i flere størrelser, enten til 1 eller 2 personer. Er du blevet nysgerrig efter hvad et spabad kan bidrage med i dit liv? Kig forbi her og se de mange muligheder. Har du specifikke spørgsmål er der hjælp at hente på tlf 76 30 15 85 – du kan også se et stort udvalg i Kolding eller Slagelse.

 

Et spabad til to personer. Nyd det varme vand, massagen og roen sænke sig over jer.

Et spabad til to personer. Nyd det varme vand, massagen og roen sænke sig over jer.Hjørnespa

Et hjørnespa er et rummeligt spabad med plads 2 eller 3 personer. Har du plads i dit badeværelse, er det oplagt med en hjørnespa. Børnenes karbad bliver pludselig meget sjovere, og de voksne har også et frirum til afslapning. Et hjørnespa fås med luftmassage, vandmassage eller begge dele. Der er også mulighed for lys og lyd i mange af  hjørnespa modellerne. Er du på udkig efter et hjørnespa, er der inspiration at hente hos SPAcenteret i Kolding, der finder du nok Danmarks største udvalg af spabade. Du kan også se dem alle  i webshoppen.

hjørnespaSpabad – et spabad er ren velvære

Et spabad er det rene velvære. Er du stresset, har du trætte muskler eller trænger du blot til en velfortjent pause, så er et spabad lige sagen. Et spabad fås i mange forskellige størrelser, og med forskellige massage muligheder. Overvejer du at købe et spabad, kan vi anbefale at du kigger forbi SPAcenteret i Kolding. Her finder nok Danmarks største udvalg af spabade – du kan også se dem alle sammen online her. Er spabad fås som regel enten som et hjørnespa eller firkantet spa. alt afhængig hvor meget plads du har i dit badeværelse. Et hjørnespabad er som oftest mere rummeligt, og der vil være plads til mere end 1 person. Du kan se alle modellerne her.

spabadIndespa

Et indespa er ren forkælelse for krop og sjæl. Forestil dig hvilken nydelse det ville være at hoppe i din indespa efter en lang og stresset dag på job. Din indespa fylder du med varmt vand, og har din indespa indbygget varmelegeme er det ikke fordi vandet bliver koldt du bliver nødt til at stige op af din indespa igen. Du bestemmer selv om du bruge luft eller vandmassage i din indespa eller måske begge dele. Med en indespa i dit eget hjem har du altid mulighed for lidt velvære når det passer dig. Et indespa er perfekt til ømme og trætte muskler, for en mere intens virkning kan du tilsætte forskellige former for terapi eller aroma krystaller, alt afhængig om du ønsker en afstressende eller opkvikkende virkning efter en tur i dit indespa. Er du på udkig efter en udespa der passer netop dig har SPAcenteret nok Danmarks største udvalg af indespa – du finder dem i det 700 kvm store showroom i Kolding.

indespaSpabad – et spabad burde alle have

Spabad…drømmer du også om dit helt eget spabad? Et spabad burde alle mennesker have, der er ikke noget mere afslappende end et varmt bad i et spabad. Overvejer du at købe et spabad, bør du ligge vejen forbi SPAcenteret i Kolding. Der finder du nok Danmarks største udvalg af spabade, der er små spabade, store spabade, firkantede spabade, hjørnespabade, og helt sikkert også et spabad der passer perfekt til dig. Et spabad fås både med vandmassage, luftmassage, lys, indbygget radio og meget mere.  Når du skal vælge det helt rigtige spabad kan det være en rigtig god ide at prøve at sidde i spabadet, for at fornemme komforten og pladsen. Et stort udvalg af spabade finder du i SPA centerets 700 kvm store udstilling. Her kan opleve og prøve mere end 30 forskellige spabade.

spabad