top

Spabad – hvorfor du skal vælge et spabad

Spabad – hvorfor skal du vælge et spabad? Med et spabad kan du skabe din helt egen oase på dit badeværelse, og bare nyde roen og det varme rislende vand.

Finder du også ro ved vand? Et spabad kan være nøglen tilbage til dit rette element. Lyden af rislende vand i dit spabad bringer en helt naturlig ro i krop og sjæl. Kender du følelsen af at synke ned i et varmt karbad, den prikkende fornemmelse i huden, og det varme vand der får dine muskler til at slappe af. I et spabad får du den følelse og mere til.  For et spabad er mere end et badekar, med den behagelige luft og vand massage, er det ren velvære. Massagen fra alle dyserne og det varme vand blødgører dine muskler og din blodcirkulation øges. Du vil opleve en ro sænke sig, spændinger og stress vil stille og roligt blive reduceret. Du kan blive i dit spabad så længe du synes det er behageligt. Da de fleste spabade holder vandet varmt ved hjælp af et varmelegeme, betyder det at du kan nyde dit bad i længere tid, end hvis det blot var et badekar. For nogen kan det at lytte til afslappende musik, eller læse en bog fuldende oplevelsen i spabadet. Spabade har også en ekstra detalje, nemlig lysterapi. Farver påvirker vores fysiske og psykiske velvære, farverne virker forskelligt og i de fleste spabade har du mulighed for at vælge eller kombinerer hvilke farver du har lyst til at nyde. Spabade kan fås i flere størrelser, enten til 1 eller 2 personer. Er du blevet nysgerrig efter hvad et spabad kan bidrage med i dit liv? Kig forbi her og se de mange muligheder. Har du specifikke spørgsmål er der hjælp at hente på tlf 76 30 15 85 – du kan også se et stort udvalg i Kolding eller Slagelse.

 

Et spabad til to personer. Nyd det varme vand, massagen og roen sænke sig over jer.

Et spabad til to personer. Nyd det varme vand, massagen og roen sænke sig over jer.Indespa

Et indespa er ren forkælelse for krop og sjæl. Forestil dig hvilken nydelse det ville være at hoppe i din indespa efter en lang og stresset dag på job. Din indespa fylder du med varmt vand, og har din indespa indbygget varmelegeme er det ikke fordi vandet bliver koldt du bliver nødt til at stige op af din indespa igen. Du bestemmer selv om du bruge luft eller vandmassage i din indespa eller måske begge dele. Med en indespa i dit eget hjem har du altid mulighed for lidt velvære når det passer dig. Et indespa er perfekt til ømme og trætte muskler, for en mere intens virkning kan du tilsætte forskellige former for terapi eller aroma krystaller, alt afhængig om du ønsker en afstressende eller opkvikkende virkning efter en tur i dit indespa. Er du på udkig efter en udespa der passer netop dig har SPAcenteret nok Danmarks største udvalg af indespa – du finder dem i det 700 kvm store showroom i Kolding.

indespa