top

Køb nyt spabad

Køb nyt spabad – Se vores kampagne modeller og tilbud her.

Overvejer du at købe et spabad, så gå ikke glip af Danmarks største udvalg. Hos SPAcenteret finder du et bredt udvalg af spabade, vi har hjørnespabade og firkantede spabade i størrelser fra 135 cm til 200 cm.

Vi giver gerne råd og vejledning i forbindelse med dit køb af spabad. Vores udvalg består bla. af det brede sortiment fra Victory spas, der er kendt for det flotte design og kvalitet i højsæde.

De fleste spabade kan du få bygget efter ønske, det betyder at du først vælger udseendet og størrelsen på dit spabad, bagefter massagesystem og evt. tilvalg.

Vil du hellere købe et spabad der er færdigt, og samtidigt gøre en god handel? Kan vi anbefale dig at kigge på vores kampagne tilbud, eller vores spabade på udsalg.

Har du spørgsmål ang. køb af spabad er du  meget velkommen til at kontakte os på telefon 76 30 15 85 – besøge vores hjemmeside www.spacenteret.dk – du er også altid meget velkommen til at kigge forbi vores showroom, enten i Kolding / Bjert.

På gensyn hos SPAcenteret

spabad

køb.spabadSpabad – hvorfor du skal vælge et spabad

Spabad – hvorfor skal du vælge et spabad? Med et spabad kan du skabe din helt egen oase på dit badeværelse, og bare nyde roen og det varme rislende vand.

Finder du også ro ved vand? Et spabad kan være nøglen tilbage til dit rette element. Lyden af rislende vand i dit spabad bringer en helt naturlig ro i krop og sjæl. Kender du følelsen af at synke ned i et varmt karbad, den prikkende fornemmelse i huden, og det varme vand der får dine muskler til at slappe af. I et spabad får du den følelse og mere til.  For et spabad er mere end et badekar, med den behagelige luft og vand massage, er det ren velvære. Massagen fra alle dyserne og det varme vand blødgører dine muskler og din blodcirkulation øges. Du vil opleve en ro sænke sig, spændinger og stress vil stille og roligt blive reduceret. Du kan blive i dit spabad så længe du synes det er behageligt. Da de fleste spabade holder vandet varmt ved hjælp af et varmelegeme, betyder det at du kan nyde dit bad i længere tid, end hvis det blot var et badekar. For nogen kan det at lytte til afslappende musik, eller læse en bog fuldende oplevelsen i spabadet. Spabade har også en ekstra detalje, nemlig lysterapi. Farver påvirker vores fysiske og psykiske velvære, farverne virker forskelligt og i de fleste spabade har du mulighed for at vælge eller kombinerer hvilke farver du har lyst til at nyde. Spabade kan fås i flere størrelser, enten til 1 eller 2 personer. Er du blevet nysgerrig efter hvad et spabad kan bidrage med i dit liv? Kig forbi her og se de mange muligheder. Har du specifikke spørgsmål er der hjælp at hente på tlf 76 30 15 85 – du kan også se et stort udvalg i Kolding eller Slagelse.

 

Et spabad til to personer. Nyd det varme vand, massagen og roen sænke sig over jer.

Et spabad til to personer. Nyd det varme vand, massagen og roen sænke sig over jer.