top

Spabad – hvorfor du skal vælge et spabad

Spabad – hvorfor skal du vælge et spabad? Med et spabad kan du skabe din helt egen oase på dit badeværelse, og bare nyde roen og det varme rislende vand.

Finder du også ro ved vand? Et spabad kan være nøglen tilbage til dit rette element. Lyden af rislende vand i dit spabad bringer en helt naturlig ro i krop og sjæl. Kender du følelsen af at synke ned i et varmt karbad, den prikkende fornemmelse i huden, og det varme vand der får dine muskler til at slappe af. I et spabad får du den følelse og mere til.  For et spabad er mere end et badekar, med den behagelige luft og vand massage, er det ren velvære. Massagen fra alle dyserne og det varme vand blødgører dine muskler og din blodcirkulation øges. Du vil opleve en ro sænke sig, spændinger og stress vil stille og roligt blive reduceret. Du kan blive i dit spabad så længe du synes det er behageligt. Da de fleste spabade holder vandet varmt ved hjælp af et varmelegeme, betyder det at du kan nyde dit bad i længere tid, end hvis det blot var et badekar. For nogen kan det at lytte til afslappende musik, eller læse en bog fuldende oplevelsen i spabadet. Spabade har også en ekstra detalje, nemlig lysterapi. Farver påvirker vores fysiske og psykiske velvære, farverne virker forskelligt og i de fleste spabade har du mulighed for at vælge eller kombinerer hvilke farver du har lyst til at nyde. Spabade kan fås i flere størrelser, enten til 1 eller 2 personer. Er du blevet nysgerrig efter hvad et spabad kan bidrage med i dit liv? Kig forbi her og se de mange muligheder. Har du specifikke spørgsmål er der hjælp at hente på tlf 76 30 15 85 – du kan også se et stort udvalg i Kolding eller Slagelse.

 

Et spabad til to personer. Nyd det varme vand, massagen og roen sænke sig over jer.

Et spabad til to personer. Nyd det varme vand, massagen og roen sænke sig over jer.Spabad – et spabad er ren velvære

Et spabad er det rene velvære. Er du stresset, har du trætte muskler eller trænger du blot til en velfortjent pause, så er et spabad lige sagen. Et spabad fås i mange forskellige størrelser, og med forskellige massage muligheder. Overvejer du at købe et spabad, kan vi anbefale at du kigger forbi SPAcenteret i Kolding. Her finder nok Danmarks største udvalg af spabade – du kan også se dem alle sammen online her. Er spabad fås som regel enten som et hjørnespa eller firkantet spa. alt afhængig hvor meget plads du har i dit badeværelse. Et hjørnespabad er som oftest mere rummeligt, og der vil være plads til mere end 1 person. Du kan se alle modellerne her.

spabadSpabad – et spabad burde alle have

Spabad…drømmer du også om dit helt eget spabad? Et spabad burde alle mennesker have, der er ikke noget mere afslappende end et varmt bad i et spabad. Overvejer du at købe et spabad, bør du ligge vejen forbi SPAcenteret i Kolding. Der finder du nok Danmarks største udvalg af spabade, der er små spabade, store spabade, firkantede spabade, hjørnespabade, og helt sikkert også et spabad der passer perfekt til dig. Et spabad fås både med vandmassage, luftmassage, lys, indbygget radio og meget mere.  Når du skal vælge det helt rigtige spabad kan det være en rigtig god ide at prøve at sidde i spabadet, for at fornemme komforten og pladsen. Et stort udvalg af spabade finder du i SPA centerets 700 kvm store udstilling. Her kan opleve og prøve mere end 30 forskellige spabade.

spabad