top

Infrarød varmemåtte med Tourmalinesten

Infrarød saunamåtte

Infrarød varmemåtte med 96 sten.

Beskrivelse: Infrarød varmemåtte med 96 Tormaline/jadesten og tilhørende vaskbar pude.

De keramiske Tourmalinesten afgiver ved varme mineralet tourmalin, og samtidig negative ioner. Tilsammen er det egenskaber der hjælper i behandlingen af sygdomme og smerter, samtidig med det styrker kroppens immunforsvar, og følelsen af velvære.

Jade sten virker beroligende, modvirker stress og giver ny energi når du er træt

Den infrarøde varmemåtte har et kraftigt Low EMF infrarødt varmepanel, der i løbet af ca. 10 minutter får gennemvarmet de 96 sten.

Varmemåtten kan bruges på de fleste overflader, som gulv, seng eller endda sofaen.

Den infrarøde varmemåtte er fremstillet i sandfarvet vaskbar PU, og kan foldes så den ikke fylder under opbevaring.

KØB DET HER

Se denne og mange andres Infrarødløsninger i vores showroom i Kolding, f.ek infrarød saunatunnel og vores luksusmodel infrarød saunatunnel med Tourmaline sten.

 Infrarød saunatunnel med Tourmalinesten

sauna.tunnel.1

Saunatunnel med 325 sten – Luksus model

Beskrivelse:

Infrarød saunatunnel med 3 varmezoner på i alt 1200 watt.

Denne saunatunnel består af to tunneloverdele og en varmemåtte. I selve tunnelen er der monteret 181 Germanium/Tourmalinesten, og på varmemåtten er der monteret 144 Jadesten. Med denne infrarøde sauna løsning får du en 360 graders infrarød varmebehandling.

De keramiske Tourmalinesten afgiver ved varme mineralet tourmalin, og samtidig negative ioner. Tilsammen er det egenskaber der hjælper i behandlingen af sygdomme og smerter, samtidig med det styrker kroppens immunforsvar, og følelsen af velvære.

De keramiske Germanuim sten indeholder grundstoffet germanium, som forbedrer iltningen af celler. Dette hjælper til at bekæmpe smerter, holde immunsystemet i balance, og hjælper med udrensning af toxiner og gifte.

Jade sten virker beroligende, modvirker stress og giver ny energi når du er træt.

Med den lette vægt på denne saunatunnel, har du muligheden for at skubbe de to tunneler sammen, og det er nemt at opbevare den infrarøde saunatunnel når du ikke bruger den. Saunatunnelen fylder kun 45 x 90 x 75 cm.

Der er mulighed for at indstille temperaturen fra 25-90 gr. separat i den øvre og nedre tunnel, så du kan justere effekten på din krop fra top til tå.

Saunatunnelsen er fremstillet i rengøringsvenlig PU, og det samme er måtten. Saunatunnelen måler 180 x 45 x 75 cm. Den skal tilsluttes 230 volt – 10 amp. (alm. stikkontakt) og har en effekt på 1200 watt. Temperaturen i denne infrarøde sauna er justerbar 25-90 gr. Varmekilden er 3 stk Infrarød Low EMF paneler.

Kun til privat brug.

KØB DEN HER

Du kan se og prøve denne infrarøde model i vores Showroom i Kolding/Bjert. Se hele vores infrarøde sortiment herInfrarød saunatunnel

sauna.tunnel.4 sauna.tunnel.5

Infrarød saunatunnel med underlag.

Saunatunnel med 2 varmezoner.

Beskrivelse: Infrarød saunatunnel med 2 varmezoner på hver 500 watt.

Denne saunatunnel består af to tunneloverdele og en liggemåtte, med denne infrarøde sauna løsning får du en 180 grader infrarød varmebehandling.

Med den lette vægt, og muligheden for at skubbe de to tunneler sammen, er denne infrarøde saunatunnel nem at opbevare når du ikke bruger den. Saunatunnelen fylder kun 45 x 90 x 75 cm.

Der er mulighed for at indstille temperaturen fra 25-90 gr. separat i den øvre og nedre tunnel, så du kan justere effekten på din krop fra top til tå.

Saunatunnelen er fremstillet i rengøringsvenlig PU, og det samme er måtten. Når den ikke er i brug, kan den let opbevares, og Saunatunnelen er en nem og effektiv måde at få 180 graders infrarød behandling på, og samtidig fylder den kun 1/3 af en traditionel infrarød saunakabine.
Saunatunnelen måler 180 x 45 x 75 cm. Den skal tilsluttes 230 volt – 10 amp. (alm. stikkontakt) og har en effekt på 1000 watt. Temperaturen i denne infrarøde sauna er justerbar 25-90 gr. Varmekilden er 2 stk Infrarød Low EMF paneler.

KØB DEN HER

Du kan se og prøve denne infrarøde model i den i vores Showroom i Kolding/Bjert. Se også vores luksusmodel med Toumaline stenInfrarød sauna – stort udvalg af infrarøde saunaer

Infrarøde saunaer er gennem de seneste år blevet mere og mere populære. Og interessen for de infrarøde saunaer stiger stødt, sikkert fordi flere og flere oplever hvilke gode effekter en infrarød sauna giver. En infrarød sauna varmes op ved hjælp af infrarøde stråler fra infrarøde paneler, og ikke fra en saunaovn som traditionelle saunaer gør. Det betyder også at luftfugtigheden i en infrarød sauna, slet ikke er at sammenligne luften i en traditionel sauna, hvor luftfugtigheden er temmelig høj.

Så er du en af dem der synes det er svært, måske ligefrem ubehageligt at trække vejret i en sauna, vil du få en helt anden oplevelse i en infrarød sauna. Selvom luften ikke føles varm, er varmeeffekten høj når den rammer huden. Varmen fra en infrarød sauna trænger dybt ned i vævet, og det føles som om kroppen bliver varmet op indefra.

En tur i en infrarød sauna øger blodcirkulationen, løsner stive muskler og led, styrker immunforsvaret og giver smertelindring. Patienter med diagnosen fibromyalgi har efter sigende meget stor gavn af en behandling i en infrarød sauna. Side gevinster som stressreduktion og mindre træthed er også noget brugere af infrarøde saunaer nævner.

I en infrarød sauna kan man svede 80% vand og 20% affaldsstoffer – så en infrarød sauna er rigtigt god til udrensninger. Husk at drikke rigeligt med vand inden og efter en behandling i en infrarød sauna.

Infrarøde saunaer findes i forskellige modeller, lige fra den lille transportable model, til de faste kabiner der er lavet i Canadisk hemlock. Kabinerne fås i størrelser til 1 personer og den noget større til 2 pers.

Hos SPAcenteret finder du et stort udvalg af infrarøde saunaer og traditionelle saunaer. Du kan opleve saunaerne, og også prøve en i vores 700 kvm store udstilling i Kolding. Se alle sauna modellerne her. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på tlf 76 30 15 85

 

Infrarød sauna til 2 personer

Infrarød sauna til 2 personer