top

Infrarød sauna – stort udvalg af infrarøde saunaer

Infrarøde saunaer er gennem de seneste år blevet mere og mere populære. Og interessen for de infrarøde saunaer stiger stødt, sikkert fordi flere og flere oplever hvilke gode effekter en infrarød sauna giver. En infrarød sauna varmes op ved hjælp af infrarøde stråler fra infrarøde paneler, og ikke fra en saunaovn som traditionelle saunaer gør. Det betyder også at luftfugtigheden i en infrarød sauna, slet ikke er at sammenligne luften i en traditionel sauna, hvor luftfugtigheden er temmelig høj.

Så er du en af dem der synes det er svært, måske ligefrem ubehageligt at trække vejret i en sauna, vil du få en helt anden oplevelse i en infrarød sauna. Selvom luften ikke føles varm, er varmeeffekten høj når den rammer huden. Varmen fra en infrarød sauna trænger dybt ned i vævet, og det føles som om kroppen bliver varmet op indefra.

En tur i en infrarød sauna øger blodcirkulationen, løsner stive muskler og led, styrker immunforsvaret og giver smertelindring. Patienter med diagnosen fibromyalgi har efter sigende meget stor gavn af en behandling i en infrarød sauna. Side gevinster som stressreduktion og mindre træthed er også noget brugere af infrarøde saunaer nævner.

I en infrarød sauna kan man svede 80% vand og 20% affaldsstoffer – så en infrarød sauna er rigtigt god til udrensninger. Husk at drikke rigeligt med vand inden og efter en behandling i en infrarød sauna.

Infrarøde saunaer findes i forskellige modeller, lige fra den lille transportable model, til de faste kabiner der er lavet i Canadisk hemlock. Kabinerne fås i størrelser til 1 personer og den noget større til 2 pers.

Hos SPAcenteret finder du et stort udvalg af infrarøde saunaer og traditionelle saunaer. Du kan opleve saunaerne, og også prøve en i vores 700 kvm store udstilling i Kolding. Se alle sauna modellerne her. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på tlf 76 30 15 85

 

Infrarød sauna til 2 personer

Infrarød sauna til 2 personer