top

Infrarød saunatunnel med Tourmalinesten

sauna.tunnel.1

Saunatunnel med 325 sten – Luksus model

Beskrivelse:

Infrarød saunatunnel med 3 varmezoner på i alt 1200 watt.

Denne saunatunnel består af to tunneloverdele og en varmemåtte. I selve tunnelen er der monteret 181 Germanium/Tourmalinesten, og på varmemåtten er der monteret 144 Jadesten. Med denne infrarøde sauna løsning får du en 360 graders infrarød varmebehandling.

De keramiske Tourmalinesten afgiver ved varme mineralet tourmalin, og samtidig negative ioner. Tilsammen er det egenskaber der hjælper i behandlingen af sygdomme og smerter, samtidig med det styrker kroppens immunforsvar, og følelsen af velvære.

De keramiske Germanuim sten indeholder grundstoffet germanium, som forbedrer iltningen af celler. Dette hjælper til at bekæmpe smerter, holde immunsystemet i balance, og hjælper med udrensning af toxiner og gifte.

Jade sten virker beroligende, modvirker stress og giver ny energi når du er træt.

Med den lette vægt på denne saunatunnel, har du muligheden for at skubbe de to tunneler sammen, og det er nemt at opbevare den infrarøde saunatunnel når du ikke bruger den. Saunatunnelen fylder kun 45 x 90 x 75 cm.

Der er mulighed for at indstille temperaturen fra 25-90 gr. separat i den øvre og nedre tunnel, så du kan justere effekten på din krop fra top til tå.

Saunatunnelsen er fremstillet i rengøringsvenlig PU, og det samme er måtten. Saunatunnelen måler 180 x 45 x 75 cm. Den skal tilsluttes 230 volt – 10 amp. (alm. stikkontakt) og har en effekt på 1200 watt. Temperaturen i denne infrarøde sauna er justerbar 25-90 gr. Varmekilden er 3 stk Infrarød Low EMF paneler.

Kun til privat brug.

KØB DEN HER

Du kan se og prøve denne infrarøde model i vores Showroom i Kolding/Bjert. Se hele vores infrarøde sortiment herInfrarød saunatunnel

sauna.tunnel.4 sauna.tunnel.5

Infrarød saunatunnel med underlag.

Saunatunnel med 2 varmezoner.

Beskrivelse: Infrarød saunatunnel med 2 varmezoner på hver 500 watt.

Denne saunatunnel består af to tunneloverdele og en liggemåtte, med denne infrarøde sauna løsning får du en 180 grader infrarød varmebehandling.

Med den lette vægt, og muligheden for at skubbe de to tunneler sammen, er denne infrarøde saunatunnel nem at opbevare når du ikke bruger den. Saunatunnelen fylder kun 45 x 90 x 75 cm.

Der er mulighed for at indstille temperaturen fra 25-90 gr. separat i den øvre og nedre tunnel, så du kan justere effekten på din krop fra top til tå.

Saunatunnelen er fremstillet i rengøringsvenlig PU, og det samme er måtten. Når den ikke er i brug, kan den let opbevares, og Saunatunnelen er en nem og effektiv måde at få 180 graders infrarød behandling på, og samtidig fylder den kun 1/3 af en traditionel infrarød saunakabine.
Saunatunnelen måler 180 x 45 x 75 cm. Den skal tilsluttes 230 volt – 10 amp. (alm. stikkontakt) og har en effekt på 1000 watt. Temperaturen i denne infrarøde sauna er justerbar 25-90 gr. Varmekilden er 2 stk Infrarød Low EMF paneler.

KØB DEN HER

Du kan se og prøve denne infrarøde model i den i vores Showroom i Kolding/Bjert. Se også vores luksusmodel med Toumaline sten