top

Infrarød saunatunnel

sauna.tunnel.4 sauna.tunnel.5

Infrarød saunatunnel med underlag.

Saunatunnel med 2 varmezoner.

Beskrivelse: Infrarød saunatunnel med 2 varmezoner på hver 500 watt.

Denne saunatunnel består af to tunneloverdele og en liggemåtte, med denne infrarøde sauna løsning får du en 180 grader infrarød varmebehandling.

Med den lette vægt, og muligheden for at skubbe de to tunneler sammen, er denne infrarøde saunatunnel nem at opbevare når du ikke bruger den. Saunatunnelen fylder kun 45 x 90 x 75 cm.

Der er mulighed for at indstille temperaturen fra 25-90 gr. separat i den øvre og nedre tunnel, så du kan justere effekten på din krop fra top til tå.

Saunatunnelen er fremstillet i rengøringsvenlig PU, og det samme er måtten. Når den ikke er i brug, kan den let opbevares, og Saunatunnelen er en nem og effektiv måde at få 180 graders infrarød behandling på, og samtidig fylder den kun 1/3 af en traditionel infrarød saunakabine.
Saunatunnelen måler 180 x 45 x 75 cm. Den skal tilsluttes 230 volt – 10 amp. (alm. stikkontakt) og har en effekt på 1000 watt. Temperaturen i denne infrarøde sauna er justerbar 25-90 gr. Varmekilden er 2 stk Infrarød Low EMF paneler.

KØB DEN HER

Du kan se og prøve denne infrarøde model i den i vores Showroom i Kolding/Bjert. Se også vores luksusmodel med Toumaline sten