top

Brugt udespa

Kan jeg mon finde en brugt udespa på nettet tænker du måske. Svaret er ja, det kan du helt sikkert godt, men du skal være opmærksom på kvaliteten! Kvaliteten er alt afgørende for hvor meget glæde du får af din udespa, hvad enten den er helt ny eller brugt. Vi vil til en hver tid anbefale dig at købe en Amerikansk udespa. De største og mest veletablerede producenter er fra USA som f.eks. Hotspring spas, der har været i branchen i mange år.

Hotspring udespa en verdens mest solgte udespa, har 7 gange vundet titlen “best buy” – mere end 1 million tilfredse kunder verden over tager ikke fejl. Drømmer du om en Hotspring udespa, er det din første udespa, er du i tvivl om hvor meget du får den brugt, eller vil du bare gerne have en kvalitets udespa til billige penge, kan en brugt udespa være en løsning for dig.

Hos SPAcenteret finder du altid et udvalg af brugte kvalitets udespa fra Amerikanske Hotspring Spas. Vores brugte udespa er som regel udespa vi sælger for vores kunder, det betyder at vi kender den enkelte udespa´s historie, og ved den er blevet passet med det helt rigtige kemi og plejeprodukter. Grunden til at de fleste af vores kunder gerne vil af med deres nuværende udespa, er ganske enkelt at de vil have en større eller nyere model i Hotspring serien.

Har du ikke haft en udespa før, vil vi gerne advare dig om at det er stærkt vanedannende. Forstil dig at du kommer hjem efter en lang dag på job, du har haft travlt, har lidt spændinger i skuldre og ryg, og drømmer allermest om ro, afslapning og god energi. Måske er mørket allerede faldet på, måske er det frostklart med stjernehimmel. Når du løfter låget af din udespa, damper det varme vand, du tænder for det skiftende led lys, og stiger langsomt ned i det 39 grader varme vand….her starter dit helt eget wellness univers. Når du er helt dækket af det varme vand, føles din krop vægtløs og du slapper automatisk helt af. Måske nyder du lige roen lidt, inden du starter massagedyserne, og nyder en velfortjent omgang massage. Du kan nu skifte mellem de forskellige pladser i din udespa, og mærke forskellen på de forskellige massagedyser.

Når du stiger op af din udespa, har du stresset af på den mest fantastiske måde og din krop og sjæl vil være afslappet med fornyet energi. Har du lyst til at se vores udvalg af brugte udespa, kan du kigge forbi her. Alle Hotsprings modeller kan du se her, med tilhørende 360 graders visning, og muligheder for at se de forskellige farve kombinationer – se alle modeller her.

Er du blevet fristet? Du er meget velkommen til at kontakte os vedrørende en brugt udespa, eller et godt tilbud på en helt ny. HUSK du altid kan se vores Hotspring udespa i vores showroom i Kolding / Bjert.

På gensyn hos SPAcenteret.

galleri.39

 

 

 

 Udespa

Drømmer du om din helt egen udespa? Med en udespa har du wellness derhjemme, klar til brug når det passer dig. Når du skal beslutte hvilke udespa du skal vælge, anbefaler vi at du vælger en udespa fra en Amerikansk producent, her får du den bedste styring og højeste kvalitet. Noget andet vi også anbefaler du ligger mærke til når du skal vælge udespa er vanddybden, det vil sige hvor langt oppe på kroppen har du vand når du sidder i udespaen. Her kan der være stor forskel, og at sidde i en udespa en frost klar vinter aften hvor vandet kun når dig til midt på maven kan hurtigt blive en kold fornøjelse. Derfor anbefaler vi at du inden køb prøver udespaen, også i forhold til siddekomforten. Næste skridt på vej til at blive udespa ejer er, at du sætter dig ind hvilke massage dyser du har brug for, også her er det vigtigt at kigge sig godt om. Tjek denne side for flere informationer om massage dyser. Sidst men ikke mindst er økonomi en faktor, både nu og her, men ikke mindst på den lange bane – vælg derfor en udespa der er godt isoleret og derfor spare på strømforbruget – læs denne guide og bliv klogere. Hvis du synes det at købe en udespa er en stor udskrivning, er der også råd for det. Kig nærmere på finansieringsmuligheder her.

udespa- udespa fra SPAcenteret.dk

udespa- udespa fra SPAcenteret.dkUdespa – ren afslapning med udespa

Udespa – når først du har prøvet en udespa, har du svært ved at forstå hvordan du tideligere har kunnet leve uden en udespa. Er du på kig efter udespa? Er SPAcenteret i Kolding det oplagte sted at besøge. Med den 700 kvm store udespa udstilling, er vi sikre på du nok skal blive inspireret. Du kan også se alle udespa modellernewebshoppen. At vælge udespa kan være en jungle, og der er mange ting du skal overveje inden et udespa køb, ikke mindst økonomien. Hos SPAcenteret finder du markedets billigste udespa når det gælder strømforbrug. Er du til flot design og et udespa med et væld af massage funktioner, lyd og lys features kunne en Hotspring udespa sagtens være den helt rigtige udespa for dig. Udover at kunne opleve de lækre udespa i udstillingen i Kolding, har du også mulighed for at få en gratis prøvetur i en af vores udespa – det eneste du skal gøre er at udfylde denne kontaktformular og du bliver kontaktet for nærmere aftale. Har du udespa spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på tlf 76 30 15 85 for en udespa snak!

 

udstilling-6

 Udespa – udvid din badeoplevelse med et udespa

udespa- udespa fra SPAcenteret.dk

udespa- udespa fra SPAcenteret.dk

Udespa oplevelsen er for dig der i forvejen elsker dit badekar, og den velvære følelse et langt varmt karbad giver. Med et udepa er der lagt op til velvære alle årets dage, og på de tidspunkter der passer dig. Med et udespa på terrassen, der altid er opvarmet og lige til at springe i, er der ingen undskyldninger for ikke at give dig selv lidt selvforkælelses tid. Leder du efter et udespa i høj kvalitet, med et lavt strømforbrug så slå vejen forbi SPAcenteret i Kolding. Hos SPAcenteret i Kolding finder du et stort udvalg af udespa i alle størrelser, og til priser hvor alle kan være med.