top

Brugt udespa

Kan jeg mon finde en brugt udespa på nettet tænker du måske. Svaret er ja, det kan du helt sikkert godt, men du skal være opmærksom på kvaliteten! Kvaliteten er alt afgørende for hvor meget glæde du får af din udespa, hvad enten den er helt ny eller brugt. Vi vil til en hver tid anbefale dig at købe en Amerikansk udespa. De største og mest veletablerede producenter er fra USA som f.eks. Hotspring spas, der har været i branchen i mange år.

Hotspring udespa en verdens mest solgte udespa, har 7 gange vundet titlen “best buy” – mere end 1 million tilfredse kunder verden over tager ikke fejl. Drømmer du om en Hotspring udespa, er det din første udespa, er du i tvivl om hvor meget du får den brugt, eller vil du bare gerne have en kvalitets udespa til billige penge, kan en brugt udespa være en løsning for dig.

Hos SPAcenteret finder du altid et udvalg af brugte kvalitets udespa fra Amerikanske Hotspring Spas. Vores brugte udespa er som regel udespa vi sælger for vores kunder, det betyder at vi kender den enkelte udespa´s historie, og ved den er blevet passet med det helt rigtige kemi og plejeprodukter. Grunden til at de fleste af vores kunder gerne vil af med deres nuværende udespa, er ganske enkelt at de vil have en større eller nyere model i Hotspring serien.

Har du ikke haft en udespa før, vil vi gerne advare dig om at det er stærkt vanedannende. Forstil dig at du kommer hjem efter en lang dag på job, du har haft travlt, har lidt spændinger i skuldre og ryg, og drømmer allermest om ro, afslapning og god energi. Måske er mørket allerede faldet på, måske er det frostklart med stjernehimmel. Når du løfter låget af din udespa, damper det varme vand, du tænder for det skiftende led lys, og stiger langsomt ned i det 39 grader varme vand….her starter dit helt eget wellness univers. Når du er helt dækket af det varme vand, føles din krop vægtløs og du slapper automatisk helt af. Måske nyder du lige roen lidt, inden du starter massagedyserne, og nyder en velfortjent omgang massage. Du kan nu skifte mellem de forskellige pladser i din udespa, og mærke forskellen på de forskellige massagedyser.

Når du stiger op af din udespa, har du stresset af på den mest fantastiske måde og din krop og sjæl vil være afslappet med fornyet energi. Har du lyst til at se vores udvalg af brugte udespa, kan du kigge forbi her. Alle Hotsprings modeller kan du se her, med tilhørende 360 graders visning, og muligheder for at se de forskellige farve kombinationer – se alle modeller her.

Er du blevet fristet? Du er meget velkommen til at kontakte os vedrørende en brugt udespa, eller et godt tilbud på en helt ny. HUSK du altid kan se vores Hotspring udespa i vores showroom i Kolding / Bjert.

På gensyn hos SPAcenteret.

galleri.39