top

Udendørs spabad

Et udendørs spabad er for mange en luksus ting. Og ja, det er det på en måde også, men det er også en investering i dit velbefindende. Mange af vores kunder siger at det er det bedste de nogensinde har gjort for sig selv. I dag er det mere og mere almindeligt med et udendørs spabad i baghaven eller på terrassen. Og i skrivende stund anno 2015 er salget stødt voksende.

Vi forhandler et af verdens mest solgte udendørs spabade, Hotspring udendørs spabad. Hotspring er en ægte Amerikaner spa i højeste kvalitet. Udover  det flotte design og de anatomisk korrekte sæder, er det også en af  de mest energi besparende på markedet, hvilket jo er en væsentlig detalje, når vores elpriser i Danmark er forholdsvis høje. Du kan læse meget mere om den energi besparende udendørs spabad, og elforbrug her.

Går du og overvejer om et udendørs spabad er noget for dig,  så kontakt os endelig for råd og vejledning. Du er også meget velkommen til at besøge os i Bjert/ Kolding, hvor vi har udstillet et stort udvalg af udendørs spabade.

Vi tilbyder dig også gerne en gratis prøvetur i et Hotspring udendørs spabad, hvor du på egen krop kan mærke og opleve den fantastiske massage, og følesen af at være “født på ny” efter de mange massage dyser har masseret din krop. Du føler dig helt afstresset i det varme vand, og samtidigt nydt det smukke LED terapi lys.

Vi har udendørs spabade i mange størrelser, alt fra 2 personers spa der næsten kan findes plads på selv på de mindste terrasser. Og helt op til den store 8 personers udendørs spa.

Husk du kan med fordel få din nye udespa finansieret, i øjeblikket til en fordelagtig rente. Du kan se et finansierings forslag her. Du kan læse .vores mest stillede spørgsmål her.

Kig forbi og se alle Hotspring Udespa modeller her. Vi garantere at vi helt sikkert er en oplevelse, og et besøg værd!

SE MEGET MERE PÅ WWW.HOTSPRING.DK

Hotspring udendørs spabad - NXT model designet af BMW Designerworks.

Hotspring udendørs spabad – NXT model designet af BMW Designerworks.Udespa – ren afslapning med udespa

Udespa – når først du har prøvet en udespa, har du svært ved at forstå hvordan du tideligere har kunnet leve uden en udespa. Er du på kig efter udespa? Er SPAcenteret i Kolding det oplagte sted at besøge. Med den 700 kvm store udespa udstilling, er vi sikre på du nok skal blive inspireret. Du kan også se alle udespa modellernewebshoppen. At vælge udespa kan være en jungle, og der er mange ting du skal overveje inden et udespa køb, ikke mindst økonomien. Hos SPAcenteret finder du markedets billigste udespa når det gælder strømforbrug. Er du til flot design og et udespa med et væld af massage funktioner, lyd og lys features kunne en Hotspring udespa sagtens være den helt rigtige udespa for dig. Udover at kunne opleve de lækre udespa i udstillingen i Kolding, har du også mulighed for at få en gratis prøvetur i en af vores udespa – det eneste du skal gøre er at udfylde denne kontaktformular og du bliver kontaktet for nærmere aftale. Har du udespa spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på tlf 76 30 15 85 for en udespa snak!

 

udstilling-6

 Udespa – udvid din badeoplevelse med et udespa

udespa- udespa fra SPAcenteret.dk

udespa- udespa fra SPAcenteret.dk

Udespa oplevelsen er for dig der i forvejen elsker dit badekar, og den velvære følelse et langt varmt karbad giver. Med et udepa er der lagt op til velvære alle årets dage, og på de tidspunkter der passer dig. Med et udespa på terrassen, der altid er opvarmet og lige til at springe i, er der ingen undskyldninger for ikke at give dig selv lidt selvforkælelses tid. Leder du efter et udespa i høj kvalitet, med et lavt strømforbrug så slå vejen forbi SPAcenteret i Kolding. Hos SPAcenteret i Kolding finder du et stort udvalg af udespa i alle størrelser, og til priser hvor alle kan være med.