top

Udendørs spabad

Et udendørs spabad er for mange en luksus ting. Og ja, det er det på en måde også, men det er også en investering i dit velbefindende. Mange af vores kunder siger at det er det bedste de nogensinde har gjort for sig selv. I dag er det mere og mere almindeligt med et udendørs spabad i baghaven eller på terrassen. Og i skrivende stund anno 2015 er salget stødt voksende.

Vi forhandler et af verdens mest solgte udendørs spabade, Hotspring udendørs spabad. Hotspring er en ægte Amerikaner spa i højeste kvalitet. Udover  det flotte design og de anatomisk korrekte sæder, er det også en af  de mest energi besparende på markedet, hvilket jo er en væsentlig detalje, når vores elpriser i Danmark er forholdsvis høje. Du kan læse meget mere om den energi besparende udendørs spabad, og elforbrug her.

Går du og overvejer om et udendørs spabad er noget for dig,  så kontakt os endelig for råd og vejledning. Du er også meget velkommen til at besøge os i Bjert/ Kolding, hvor vi har udstillet et stort udvalg af udendørs spabade.

Vi tilbyder dig også gerne en gratis prøvetur i et Hotspring udendørs spabad, hvor du på egen krop kan mærke og opleve den fantastiske massage, og følesen af at være “født på ny” efter de mange massage dyser har masseret din krop. Du føler dig helt afstresset i det varme vand, og samtidigt nydt det smukke LED terapi lys.

Vi har udendørs spabade i mange størrelser, alt fra 2 personers spa der næsten kan findes plads på selv på de mindste terrasser. Og helt op til den store 8 personers udendørs spa.

Husk du kan med fordel få din nye udespa finansieret, i øjeblikket til en fordelagtig rente. Du kan se et finansierings forslag her. Du kan læse .vores mest stillede spørgsmål her.

Kig forbi og se alle Hotspring Udespa modeller her. Vi garantere at vi helt sikkert er en oplevelse, og et besøg værd!

SE MEGET MERE PÅ WWW.HOTSPRING.DK

Hotspring udendørs spabad - NXT model designet af BMW Designerworks.

Hotspring udendørs spabad – NXT model designet af BMW Designerworks.