top

Vi forhandler et unikt udvalg af design badekar – til faste lave priser!

Må dit badeværelse gerne have en lidt mere ekstravagant udståling? Falder du for produkter af høj kvalitet og med et ekstra lækkert design? – så har vi sikkert det helt rigtige badekar til dig. Vi er stolte af at kunne tilbyde vore kunder et bredt udvalg inden for badekar og spabade, hvor selv den lidt kræsne kunde kan have svært ved at vælge, hvilket badekar, der skal købes. Vores udvalg spænder fra badekar i et mere minimalistisk design til badekar, hvis design udstråler luksus i de mange lækre detaljer. Alt efter din smag, så skal vi nok finde et badekar, hvis design passer til dig. (mere…)Se vores unikke udvalg af designer badekar!

Er du til de lidt mere luksuriøse detaljer eller de minimalistsike rene linjer, så har vi helt sikkert et badekar til dig. Et badekar kan være det element i dit nye badeværelse, som får det hele til at gå op i en højere enhed. Et designer badkar har gerne et tvist, en udformning eller en detalje, som udstråler noget ekstravagant. Med andre ord kan et designer badekar være mere til at give den helt rigtig stemning af selvforkælelse og luksuriøsitet i dit nye badeværelse. (mere…)Leder du efter et nyt badekar – find en billig udstillingsmodel her

Er du på udkig efter et nyr badekar, så er der penge at spare her. Hvis du f.eks. køber en udstillingsmodel, så kan du slippe for at skulle grave for dybt i lommerne. Du kan besøge vores udstilling i Kolding og se vores store udvalg inden for badekar, spabade mm. og måske finder du lige en udstillingmodel på tilbud her. Generelt har vi altid mange tilbud på badekar, og selv om der er rigtig mange penge at spare på en udstillingmodel, så kan du altid finde et billigt badekar hos os. Vi er med andre ord konkurrencedygtige på priserne! (mere…)Asymmetrisk badekar sælges – besøg vores online butik og bliv inspireret – vi har mange modeller!

Kan du godt lide, at tingene får et ekstra lille tvist? Har du en tendens til at bryde med de gængse former og linier i dit hjem, så er et asymmetrisk badekar sandsynligvis lige noget for dig. Et asymmetrisk badekar vækker ofte opmærksomhed ved sin udformning og design, idet det udfodrer vores hang til symmetriske former, derfor er et asymmetrisk badekar også ofte et interessant valg, så kan give et unikt præg til dit nye badeværelse. Vi har ikke kun ét asymmetrisk badekar på lager, men rigtig mange, så udvalget er stort, og du kan let finde noget, der falder i din smag, så klik dig ind på nedenstående link og leg med tanken om et lidt andeledes asymmetrisk badekar. (mere…)