top

Vi forhandler et unikt udvalg af design badekar – til faste lave priser!

Må dit badeværelse gerne have en lidt mere ekstravagant udståling? Falder du for produkter af høj kvalitet og med et ekstra lækkert design? – så har vi sikkert det helt rigtige badekar til dig. Vi er stolte af at kunne tilbyde vore kunder et bredt udvalg inden for badekar og spabade, hvor selv den lidt kræsne kunde kan have svært ved at vælge, hvilket badekar, der skal købes. Vores udvalg spænder fra badekar i et mere minimalistisk design til badekar, hvis design udstråler luksus i de mange lækre detaljer. Alt efter din smag, så skal vi nok finde et badekar, hvis design passer til dig.

Fritstående badekar – et design i en klasse helt for sig selv!

De fristående badekar har virkelig fået en rennæssance, og der findes utrolig mange badekar i denne kategori med et stilfuld design. Vi kan blandt andet præsentere fritstående badekar i stilfuldt italiensk design, hvor selve karet er heltøbt i sten – du kan set dette badekar på følgende link: //www.spacenteret.dk/product.asp?product=767. Det italienske badekar kan endvidere fås i flere forskellige farver, så du kan sætte dit helt personlig præg på dit nye badekar.

Giv dit badeværelse et ekstra pift med et design badekar – de fås i flere prisklasser!

Design badekar fås i mange udformninger fra de mere bløde former til mere kantede ja sågar kvadratiske former. Et badekar i et anderledes design kan være med til at enten at bryde eller underbygge dit badeværelses stil – alt efter, hvad det er du ønsker med den valgte stil og dit design. Priserne på design badekar kan variere meget, men du kan være sikker på altid at få dit badekar til absolut konkurrencedygtige priser hos os – vi sætter en ære i at sælge kvalitetsprodukter til lave priser! Kontakt os endelig, hvis du har nogle spørgsmål.

På dette link kan du finde inspiration og se vort store udvalg af design badekar:

//www.spacenteret.dk/group.asp?group=70