top

Leder du efter et nyt badekar – find en billig udstillingsmodel her

Er du på udkig efter et nyr badekar, så er der penge at spare her. Hvis du f.eks. køber en udstillingsmodel, så kan du slippe for at skulle grave for dybt i lommerne. Du kan besøge vores udstilling i Kolding og se vores store udvalg inden for badekar, spabade mm. og måske finder du lige en udstillingmodel på tilbud her. Generelt har vi altid mange tilbud på badekar, og selv om der er rigtig mange penge at spare på en udstillingmodel, så kan du altid finde et billigt badekar hos os. Vi er med andre ord konkurrencedygtige på priserne!

Et klassisk badekar eller et spabad – en udstillingmodel eller en skræddersyet løsning? – vi kan finde det rette til dig!

Uanset om du vil undgå et rødglødende dankort og går efter en udstillingmodel eller om du søger det helt unikke badekar, så har vi et udvalg, der matcher dine behov. klik dig ind på nedenstående links og se vort brede sortiment af badekar, hotsprings mm. Du er også meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål angående et badekar eller andet. Vi kan desuden tilbyde en prøvebadning i en udstillingmodel, hvis du har behov for det, inden du endelig beslutter dig for et badekar. Du skal blot kontake os 1 -2 dage i forvejen, så gør vi et badekar klar!

//www.spacenteret.dk/group.asp?group=1

//www.spacenteret.dk/group.asp?group=4