top

Søger du efter et badekar, der kan placeres i et hjørne, så kig her!

Er du ved at indrette dit nye badeværelse og leder efter et badekar, som kan stå i et hjørne, så har vi det helt rigtige udvalg. En fordel ved at placere et badekar i et hjørne er mange gange, at du får udnyttet rummets plads optimalt og får et bedre gangareal ud af det, men selvfølgelig er det helt op til rummets udformning om dit badekar skal placeres i et hjørne, langs en væg eller midt i rummet. Nogle gange kan det være svært selv at overskue, da mulighederne er mangfoldige, og der findes mange forskellige typer af badekar, som er skabt til at stå i et hjørne. Lad os hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning, hvad enten dit badekar skal stå i et hjørne eller andets steds. (mere…)Få kvalitet og moderne design til en billig pris – køb badekar hos os!

Søger du efter et nyt badekar, som helst skal være billig, så er du kommet til det rette sted. Vi forhandler badekar til nogle af Danmarks laveste priser og har altid mange gode tilbud. Selvom du leder efter et badekar, der skal være billig, så må kvaliteten stadig godt være i orden, og designet være lækkert. Få syn for sagen og klik dig ind på vores hjemmeside – her bugner det med badekar i diverse udformninger og vort sortiment er bredt, så du kan finde et badekar til en billig pris samt badekar, hvor prisen selvfølgelig hænger sammen med alt det luksus, der medfølger. (mere…)Leder du efter et stilrent hjørnebadekar, så læs her!

Søger du efter et hjørnebadekar, så forhandler vi et væld af forskellige typer under denne kategori. Vi kan tilbyde op mod 40 forskellige modeller inden for hjørnebadekar, så udvalget er stort. Et hjørne badekar kan variere meget i udformning fra mere runde og bløde former til mere kantede og enkelte former, så det er vigtigt at gøre sig nogle tanker omkring den ønskede stil. Når du har målene på dit kommende badeværelse, så tøv ikke med at kontakte os. Vi kan i samarbejde med dig finde den optimale løsning, så du får det hjørnebadekar, som passer bedst i relation til både mål, behov og stil. (mere…)