top

Swimmingpool kemi

For at få den optimale glæde ud af din swimmingpool kræver det at du tilfører det rigtigt kemi. Vandet i en swimmingpool bliver udsat for belastninger der kan føre til dårlig vandkvalitet. Det kan være bakterier fra de personer der bader, men det kan også skyldes påvirkninger fra pollen, stråler fra solen eller luftforurening. Alt sammen noget der kan give anledning til dårlig vandkvalitet.

For at du som swimmingpool ejer kan nyde en svømmetur når du har lyst, kræver det dejligt velplejet og klart vand. Det kan lade sig gøre med en målrettet vandpleje og det rigtige swimmingpool kemi. Når du har lært hvor stor dosis klor du skal tilsætte din pool for at opretholde den helt rigtige vandbalance er du godt på vej til at blive en lykkelig swimming pool ejer.

Hos SPAcenteret finder du ALT hvad du behøver af kemi til din pool. Hos os finder du kun kvalitets produkter, der sikre dig den bedste vandkvalitet. Vi fører mærker som Bayrol, HTH og Wendter & Sørensen. Og de velkendte produkter som HTH poolklor, Bayrol varittabs, Bayrol super flock, test tabletter og meget mere. Du kan besøge os i vores butikker i Kolding / Bjert, eller bestille online her.

 

køb.poolkemi

 

 

pool.kemi