top

Udekøkken – et udekøkken er lykken

Et udekøkken er svært at undvære, hvis du først er blevet vant til at lave mad udendørs. Med et udekøkken kan du nyde flere solrige timer udendørs, samtidigt med du tilbereder aftensmaden til familien. Hos SPAcenteret finder du et stort udvalg af udekøkkener. Et udekøkken fås i stort set alle størrelser. og starter med det helt lille udekøkken, til det store udekøkken med dobbelt gasgrill. Overvejer du at købe et udekøkken? Så kan du se det store udekøkken udvalg her. Alle udekøkkener er designet og produceret i Danmark.

 Luksus udekøkken i rustfrit stål

Et udekøkken i rustfrit stål, er et udekøkken der nærmest aldrig forgår. Er valget faldet på et udekøkken i rustfrit stål, har du valgt en yderst holdbar løsning, og et udekøkken du kan have glæde af de næste mange år frem i tiden. Selvom det måske ved første antagelse er lidt af en investering at købe et udekøkken i rustfrit stål, er det i det lange løb nok den billigste løsning. Hos SPAcenteret finder du et stort udvalg af udekøkkener i rustfrit stål fra den danske producent Outstanding. Udekøkkenerne findes i mange forskellige størrelser og modeller, alle i den samme gedigne udførelse i rustfrit stål. Du kan se hele udvalget af udekøkkenerne i rustfrit stål her. Eller kig forbi SPA centerets 700 kvm store udstilling i Kolding, hvor du kan opleve mange af de flotte udekøkkener.Udekøkken – stort udvalg af luksus udekøkkener

Har du valgt at madlavningen skal foregå udendørs til sommer, vil du blive henrykt over vores udvalg af udekøkkener. Et udekøkken af højeste kvalitet håndlavet i rustfrit stål, er  svært ikke at blive begejstret for. Madlavning udendørs bliver løftet til et helt andet niveau med et udekøkken, og specielt et udekøkken i denne kvalitet. Der findes mange forskellige modeller, om du er til kulgrill, gasgrill, eller kogeblus er mulighederne mange. Udover at udekøkkenerne er yderst flotte, er de også praktiske med rigtig god hyldeplads, og hjul så du kan placerer dit udekøkken efter behov. Er det i år du skal opleve glæden ved et udekøkken, eller drømmer du bare om et nyt udekøkken ? Besøg os på Fynsvej 109 i Kolding eller ring på 76 30 15 85 for flere informationer.