top

Badekar – find Danmarks største udvalg af badekar

Badekar – er du på jagt efter nyt badekar? Du finder Danmarks største udvalg af badekar hos SPAcenteret i Kolding. Hvordan skal dit nye badekar se ud, skal det være et fritstående badekar, et firkantet badekar. et hjørnebadekar, et lille badekar, et badekar på løvefødder eller noget helt unikt. Uanset hvilket badekar du ønsker dig – kan det være en god ide at se og prøve nogle forskellige badekar modeller inden du beslutter dig. Du kan se det store udvalg på webshoppen www.spacenteret.dk eller besøge den store badekar udstilling i Kolding – du kan se åbningstiderne her.

badekarLille badekar – et lille badekar kan du få helt ned til 120 cm

Et lille badekar er der plads til på de fleste badeværelser- så fortvivl ikke, selvom dit badeværelse er småt behøver du ikke snydes for fornøjelsen af et badekar. Et lille badekar er lidt højere end de lidt større badekar, det betyder en god vanddybe, og at det meste af din krop er dækket af vand, selvom du sidder i et lille badekar. Hos SPAcenteret finder du et stort udvalg af små badekar, helt ned til 120 cm i længden. Vi har også det meget populære lille badekar Shorty 130, som er et fint lille siddebadekar. Vi har lavet nogle videoer af vores små badekar – kig med og få fornemmelsen af hvor forbavsende meget plads der egentlig er i et lille badekar. Vores badekar model Heidi er 178 cm, og kan nemt være i et lille badekar, oven i købet med god komfort. Besøg vores 700 kvm store udstilling i Kolding, og se vores udvalg af små badekar.

 

Lille Badekar

Lille BadekarFritstående badekar – Danmarks største udvalg af fritstående badekar

Skal dit badeværelse have et løft med et nyt fritstående badekar – så er du landet det helt rigtige sted. Hos os finder du Danmarks største udvalg af fritstående badekar, alle samlet under et tag i vores 700 kvm store udstilling  i Kolding. Et fritstående badekar findes i mange forskellige designs og størrelser, og vi vil næsten garanterer  vi også  har et fritstående badekar der passer til dig og dit behov. Et af vores bestseller er det fritstående badekar Oval ultra slim 170, badekarret er pga. sine tynde sider et yderst rummeligt badekar. På videoen kan du se det fritstående badekar live, og måske også få en fornemmelse af hvor meget plads der er i badekarret. Vores badekar-model Heidi måler 178 cm, og har rigeligt med plads og god komfort i det fritstående badekar.