top

Vil du gerne have et nedsænket badekar, så se alle vores modeller her.

Et nedsænket badekar giver et eksklusivt look samtidig med, at det er lette at komme i. Har du mulighed for at få et badekar nedsænket, vil det også give et mere luftigt udtryk i dit badeværelse, da rummet så virker større. Fordelen ved et nedsænket badekar er mange, og vi har rigtig mange badekar og spabade, der kan anvendes både nedsænket og til indbygning. Klik dig ind på nedenstående links og se vores kæmpe udvalg af badekar og spabade af høj kvalitet, men til lave priser.

Hvilke badekar egner sig bedst som nedsænket badekar? Hvis noget skulle gå i stykker kan man så komme til et nedsænket badekar?

Spørgsmål er der mange af, når du skal vælge et badekar, og vi vil meget gerne hjælpe dig med at få svar på dem. Du må endelig ikke tøve med at kontakte os – vi er eksperter i alt, hvad der hører sig til badekar, spabade, hottubs mm. Mange badekar kan nedsænkes, men er du i tvivl, så kontakt os og få den rette vejledning. Du kan også besøge vores udstilling i Kolding, hvor vi kan vise dig adskillige badekar, der kan monteres nedsænket.

På dette link kan du se et eksempel på et nedsænket badekar :

//www.spacenteret.dk/product.asp?product=958

Du finder vores udstilling med badekar på følgende adresse:

Hotspring – Spacenteret

Fynsvej 109

6000 Kolding

tlf. 76301585