top

Vi har altid et badekar og mange andre spatyper på udsalg

Skal du  have udskiftet dit gamle badekar med et nyt, men bibeholde badeværelsets originale stil? Eller skal hele badeværelset moderniseres, så der er frit valg i mellem flere forskellige typer af badekar? Lige meget hvilken situation du står i, så har vi en løsning og altid masser af badekar på udsalg! Vi kan tilbyde dig et væld af forskellige typer af badekar og vejlede dig, så du får det helt rigtige badekar. Samtidig kan vi sikre dig nogle af de bedste priser på markedet, da vi generelt har lave priser og løbende udsalg.

Køb dit nye badekar hos os og spar mange penge på udsalg!

Hvem vil ikke gerne stå med et skinnende nyt badekar, klar til at montere og samtidig vide, man har fået det badekar meget billigt på udsalg. Der er mange penge at spare, når du køber f.eks. et badekar eller andre typer af spabade hos os på udsalg. Desuden har vi et stort udvalg af tilbehør til spabad og badekar. Du kan f.eks. købe velduftende olier, så din stillestund i dit nye badekar giver dig optimal velvære og pleje til din krop. Besøg vores online butik og bliv fristet af de produkter på udsalg.

På følgende link finder du vores badekar og herunder vil du også finde de produkter, vi løbende har på udsalg: //www.spacenteret.dk/group.asp?group=1