top

Udekøkken

udekøkken

Hos udekøkken. dk finder du nok Danmarks største udvalg af udekøkkener.

Vi fører det populære udekøkken fra Outstanding, der er set flere gange på Go´morgen Danmark. Udekøkkenet fra Outstanding er i rustfrit stål.
Vælger du et udekøkken fra Outstanding, får du et Dansk design udekøkken af højeste kvalitet. I et Outstanding udekøkken er intet overladt til tilfældighederne, hverken når vi snakker design eller funktionalitet.

Med et udekøkken fra Outstanding, har du mulighed for at få udekøkkenet tilpasset dine specielle ønsker og behov. Ligesom du altid har muligheden for at udvide dit udekøkken, med flere moduler som f.eks. et serveringsbord eller udendørs håndvask med hyldeplads.

Alle udekøkkener er lavet af 2 mm rustfrit stål, og er monteret med hjul så du nemt kan flytte dit udekøkken rundt efter behov.

Vores nyeste skud på stammen er også Dansk Design og hedder Cook Air. Cook Air udekøkken er et eksklusivt udekøkken i kraftigt rustfrit stål. Cook Air er et udekøkken til den kræsne, der ønsker udendørs madlavning på 1. klasse.

Bordpladerne er i massiv stål og ben i massiv oliebehandlet mahogni, men kan også bestilles i stål. Cook Air udekøkken fås i mange modeller, med eller uden grill.

Mulighederne er mange. Vælger du at få Cook Air udekøkken med en brønd, kan du opbevare krydderurter, eller fylde brønden med is til kold hvidvin.

Udover vores to udekøkkener i stål, har vi også det funktionelle udekøkken fra OneQ – et udekøkken i moduler, som giver dig mulighed for at designe dit helt eget udekøkken, med de funktioner du holder allermest af. Udekøkkenet kan bla. levers med kulgrill, gasgrill, vask, røg – og dampgrill og meget mere.

OneQ udekøkken er designet af designer Jan Willem Marijnissen. Og blev født ud fra tanken om at en vært ikke skal vende ryggen til sine gæster, når han forbereder mad på grill eller udekøkken. Tanken var et udekøkken man kunne være social omkring, og samle venner og familie. Den første grundlæggende ide opstod: en kogeø med forskellige køkkenfunktioner i hvert hjørne.

Han skabte OneQ som følge af en passion for madlavning, og en ambition om at tilføre ude og køkkenlivet en helt ny dimission. For at øge fleksibiliteten blev den oprindelige kogeø opdelt i separate moduler. Det smarte design gør det nemt at forbinde modulerne til hinanden, og du kan designe dit udekøkken præcis som du vil.

Drømmer du om et eksklusivt udekøkken kan alle vores modeller ses og bestilles online på http://udekøkken.dk/eller opleves i vores showrooms i Kolding og Slagelse.

udekøkken

Udekøkken fra Danske Cook Air