top

Leder du efter et rundt badekar – så besøg vores online butik med et stort udvalg og lave priser!

Et rundt badekar indbyder til sammenvær og hygge. Fordelen ved et rundt badekar er, at man kan sidde f.eks. 2 eller flere sammen og slappe af og sludre sammen. Desuden har et rundt badekar en harmonisk udstråling med dets bløde former og kan i et ellers minimalistsik badeværelse tilføre indretningen en ekstra dimension. Søger du efter et rundt badekar eller et badekar med en lidt mere “skæv” og andeledes udformning, så klik dig ind på nedenstående link og få en oplevelse af flere unikke badekar, der måske bliver “hjertet” i dit nye badeværelse! 

 Rundt badekar, hjerteformet badekar, designer badekar – vi har alle produkter i vores online butik!

Valgmulighederne er mange, når du leder efter et nyt badekar med et mere unikt og særpræget design. Om dit badekar lige skal være rundt, ovalt eller og dig og din partner skal nyde hinandens selskab i et hjerteformet badekar – ja, så har vi et bud på alle udformninger.  Er du i tvivl om dit nye badekar skal være rundt eller have en anden udformning, så må du endelig ikke tøve med at kontakte os, så hjælper vi dig gerne med at finde det badekar, der passer bedst til dig. Vil du selv lige prøve at ligge i et rundt badekar inden du endelig bestemmer dig, så er du meget velkommen i vores showroom i Kolding, hvor du selv kan se og mærke de forskellige badekar.

Følg dette link og forhåbentlig finder du et rundt badekar eller et andet badekar med “skæve” former, som passer til dit badeværelse: //www.spacenteret.dk/group.asp?group=18