top

nakkepuder til badekar – er som flødeskum på toppen!

Der er ikke noget ved at have et rigtig lækker badekar, hvis du ikke ligger optimalt i det. Hvis nydelsen skal være maksimal, så er nakkepuder et must. Når dit badekar er fyld op med varmt vand, så skulle du gerne kunne slappe helt af, og det hjælper nakkepuder dig med. Du undgår at ligge hovedet mod badekarets hårde kant, og nakkepuder er udformet, så dit støtter din nakke. Hvid du ligger og spænder i dit badekar, fordi du har ikke den rigtige støtte, så får du slet ikke det samme ud af din tur i dit badekar. Und dig selv at købe et nakkepuder til dit badekar – det gør en verden til forskel!

Nakkepuder til badekar – se vores mange varianter!

Alt efter hvilket design dit badekar er udformet efter, så har vi forskellige varianter af nakkepuder, som passer til de forskellige typer af badekar. Er dit badekar f.eks udstyret med en lige kant, så har vi nakkepuder, der designet netop til denne type badekar. Vi har også nakkepuder med sugekopper, så de kan sidde fast på karrets kant uden at falde ned. Som udgangpunkt skal du vælge nakkepuder efter udformningen på dit badekar, men også lidt efter stil. Er du f.eks. meget til stilrene og lige linjer, så har vi nakkepuder, der fremstår meget enkelte i deres design. Du kan se billederne af vores nakkepuder til badekar nederst på siden ved at følge linket.

Nakkepuder, poolbakke – vi har alt i tilbehør til baekar og spabade

Leder du efter andet tilbehør end lige nakkepuder så klik dig ind på vores hjemmeside. Vi har alt lige fra en smart flydebakke til din pool eller diverse kemitilbehør til spabade og pools.

Her kan du se vores udvalg af nakkepuder til badekar:

//www.spacenteret.dk/group.asp?group=24

Her kan du se tilbehør til din pool:

//www.spacenteret.dk/group.asp?group=30