top

Vi forhandler helt unikke, fritstående badekar, og vi har altid mange tilbud!

Et fritstående badekar har et særligt luksuriøst udtryk. Kan du godt lide en mere let og luftigt stil, så er et fritstående badekar med til at give dit badeværelse denne atmosfære. Vi har et stort udvalg i fritstående badekar – lige fra det fritstående badekar i den romantiske stil med løvefødder til det moderne fritstående badekar i bløde former eller i den minimalistiske stil med enkelte linjer. Vi kan hjælpe med at guide dig til den rigtige stil samtidig med, at det fritstående badekar du søger, opfylder de ønsker og behov du end måtte have.


Se vores mange modeller her:

Et fritstående badekar kan fås i mange størrelser og former

Når du umiddelbart forestiller dig et fritstående badekar, så dukker der sandsynligvis et klassisk billede op af det aflange badekar til en enkelt person. Dem forhandler vi også mange af, men vi har også mange fritstående badekar i andre former fra store runde fritstående boblebade til flere personer til hjerteformet mm.

Der ud over har vi selvfølgelig også et unikt sortiment af tilbehør til fritstående badekar, så som fritstående gulvarmaturer i lækre stilfulde designs.

Vil du se dit næste badekar før du køber, så er det ikke noget problem – besøg os på denne adresse:

Hotspring – Spacenteret 
Skovhavevej 18,
6091 Bjert
Tlf: 76 30 15 85

Vi holder gerne åbent udenfor normale tider efter nærmere aftale.

Ønsker du en prøvebadning, hører vi gerne fra dig 1-2 dage i forvejen.

Mail: Mark@spacenteret.dk