top

billige badekar til salg – unikt og stort udvalg.

Vi har løbende udsalg i vores online butik og har altid billige badekar mm. til salg. Er du heldig kan du erhverve dig et nyt badekar til det, vi vil kalde næsten foræringspriser. Ud over at vi forhandler billige badekar, så har vi også et stort udvalg i spabade, boblebade samt saunaudstyr. Med andre ord har vi masser af billige produkter  inden for kategorien velvære og selvforkælelse. Vi synes, det skal være enhvers ret at opleve lidt luksus i ny og næ, derfor holder vi priserne i bund, så du altid har mulighed for at finde f.eks. billige badekar eller udespa hos os. Klik dig ind under f.eks. kategorien – spabade, boblebade og badekar – og lad dig inspirere af vores både udsøgte og billige udvalg.

Køb billige badekar hos os og få det hele for det halve!

Du kan være heldig at finde dit nye badekar til billige penge i vores online butik. Du har sikkert-  lige som mange andre – måske nogle drømme med hensyn til dit nye badekar, der overstiger pengepungens indhold. Hvorfor ikke handle online og så få muligheden for at finde dit badekar til priser, der er meget mere billige her end andre steder? Ofte får du det dobbelte for det halve, når du finder et rigtig godt tilbud på et badekar igennem os.

Selvom vi forhandler billige badekar, går vi ikke på kompromis med kvaliteten og servicen!

Når du finder nogle billige badekar hos os og måske er i tvivl om, hvilket badekar du skal vælge, så er du altid meget velkommen til at spørge os til råds. Du kan ringe, skrive til os på mail eller møde op i vores showroom i Kolding. Vi står heller end gerne til rådighed med vejledning og hjælper dig med at finde de billige tilbud mv., så du får mest for pengene. I vort firma sætter vi en ære i at guide vores kunder, så de går hjem med det badekar eller spabad, som passer bedst til dem samtidig med, at de får kvalitet til billlige penge.

Klik dig ind på følgende link og se alle vores billige badekar, spabade og boblebade: http://www.spacenteret.dk/group.asp?group=1